Μπράουν: «Καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη ο Αταμάν - Πάντα χαμογελάει ο Χουάντσο όταν τον ρωτάω για τον Παναθηναϊκό»

Τι κι αν ο Λορέντζο Μπράουν ετοιμάζεται για τη μάχη της Ισπανίας με την Ελλάδα (12:00), που μπορεί να κρίνει το εισιτήριο της επόμενης φάσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι σκέψεις του είναι και στον Παναθηναϊκό AKTOR, του οποίου τη φανέλα θα φοράει από τη νέα σεζόν.

Ο 34χρονος γκαρντ παραχώρησε δηλώσεις στην ισπανική ιστοσελίδα «AS» αποθεώνοντας τον Εργκίν Αταμάν, ενώ δήλωσε πως όποτε ρωτάει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για το «τριφύλλι», εκεί πάντοτε χαμογελάει.

Αρχικά, σε ερώτηση για το αν σκέφτηκε να αγωνιστεί σε ισπανικό σύλλογο: «Ναι, θα ήθελα να το κάνω αυτό. Αυτός ήταν ο στόχος, να παίξω σε ισπανική ομάδα. Αλλά τα πράγματα έγιναν έτσι και βρέθηκα στον Παναθηναϊκό, με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην EuroLeague. Πιθανότατα τον καλύτερο για να είμαι ειλικρινής (σ.σ Εργκίν Αταμάν).

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μου δίνει κίνητρο, έχω ακόμα στοιχεία του παιχνιδιού μου που μπορώ να βελτιώσω. Κι εκεί πιστεύω ότι ο Αταμάν θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος».

Όσον αφορά τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και τα όσα τον έχει ρωτήσει σχολίασε: «Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε καλή ομάδα.

Με ξέρει και ξέρει τι παίκτης είμαι και τι δίνω εντός και εκτός παρκέ. Μου αρέσει που -ξέροντας τον χαρακτήρα μου- μού λέει ότι θα είμαι μία χαρά εκεί».

sport-fm.gr