Stella McCartney, Dasha Zhukova και Beatrice Borromeo κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκονται η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου, Dasha Zhukova μαζί με τη θρυλική σχεδιάστρια μόδας Stella McCartney καθώς και τις συζύγου του Τεό Νιάρχου και του και του Pierre Casiraghi.

Την αποκάλυψη έκανε η 42χρονη Dasha Zhukova, δημοσιεύοντας στο Instagram στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στη χώρα μας. Μέχρι στιγμής οι άλλες διάσημες κυρίες δεν έχουν κάνει κάποια ανάρτηση.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες από τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, με την τελευταία λήψη να αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στην παρέα της ήταν και η θρυλική σχεδιάστρια μόδας, Mrs. McCartney με την οποία είναι πολύ καλές φίλες.

Επίσης στα καλοκαιρινά στιγμιότυπα βλέπουμε τον τρίχρονο γιο της, Φίλιππο Νιάρχο Jr., ο οποίος εμφανίζεται ανέμελος να παίζει με τα κουβαδάκια του σε κάποια θάλασσα των Κυκλάδων, όσο η μητέρα του χαμογελά και διασκεδάζει σε βραδινό στιγμιότυπο με τη σύντροφο του Τεό Νιάρχου, Camille Rowe, αλλά και την Beatrice Borromeo, σύζυγος του Pierre Casiraghi της οικογένειας Grimaldi του Μονακό.