Το Επιμελητήριο Αχαΐας Υποστηρικτής της 106ης Συνόδου των Πρυτάνεων

Θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 16 έως 19 Ιουλίου

Το Επιμελητήριο Αχαΐας συμμετέχει στην Σύνοδο των  Πρυτάνεων που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα από τις 16 έως 19 Ιουλίου, υπό την Προεδρία του Πανεπιστημίου Πατρών και Προεδρεύοντα τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα και περιλαμβάνεται στους επίσημους Υποστηρικτές της Συνόδου.

Ήδη, από το Επιμελητήριο Αχαΐας παραδόθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών για την υποδοχή των Πρυτάνεων 150 συσκευασίες με τοπικά προϊόντα της Αχαΐας όπως αρωματικά φυτά, μαρμελάδες, λικέρ, κεραμικά κ.α., καθώς επίσης Χάρτης του προγράμματος Culture & Shopping, με οδηγίες για τα αξιοθέατα της περιοχής και προτάσεις για αγορές και ψυχαγωγία. 

Στις συσκευασίες του Επιμελητηρίου που θα παραδοθούν στους επισκέπτες περιλαμβάνεται επίσης φυλλάδιο για την επόμενη Έκθεση Patras ΙQ, το οποίο ετοίμασε το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς και συλλεκτικό Λεύκωμα Αρχιτεκτονικής που έχει δωρίσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας θα απευθύνει χαιρετισμό στις εργασίες της Συνόδου στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουλίου.