Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου

Πρόωρα και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου, με την τραγική είδηση να γεμίζει θλίψη τους οικείους αλλά και τους συναδέλφους της.

Η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου πέθανε σε νεαρή ηλικία, με την είδηση του θανάτου της, να σκορπάει θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Εργάστηκε σε τηλεοπτικά ΜΜΕ και άφησε σε κάθε δουλειά το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα. Με ήθος, ευπρέπεια και εργατικότητα έγινε περιζήτητη και κέρδισε μια σειρά από επαγγελματικά στοιχήματα. Ορισμένοι από εκείνους που συνεργάστηκαν μαζί της, δηλώνουν συντετριμμένοι.

Η Παυλίνα Ντάσιου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε εντατική μονάδα νοσοκομείου, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τελικά απέβη μοιραίο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή της επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, πριν κλείσει τα 50 της χρόνια.

Την δυσάρεστη είδηση, γνωστοποίησε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, που είχε συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν παρουσιάζοντας τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας το μεσημέρι του Σαββάτου 17/8 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε με θλίψη: «Α ρε Παυλινάκι μου» ενημερώνοντας για τα δυσάρεστα νέα.

Η Παυλίνα Ντάσιου υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Είχε εργαστεί επίσης σε ενημερωτικές ιστοσελίδες.