AEK: Ο Αντώνης Ηλιόπουλος προανήγγειλε την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία του Έρικ Λαμέλα, με τον υπεύθυνο ακαδημιών της ΑΕΚ και ξάδελφο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, να προαναγγέλλει την μεταγραφή του Αργεντινού.

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Λαμέλα, καθώς ο Αντώνης Ηλιόπουλος, ο οποίος είναι υπεύθυνος ακαδημιών του συλλόγου και ξάδελφος του ιδιοκτήτη της ομάδας Μάριου, ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Με αυτό τον τρόπο προανήγγειλε επί της ουσίας την μεταγραφή του Λαμέλα στην Ένωση, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αναμένεται το προσεχές διάστημα στην χώρα μας, προκειμένου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Άλλωστε και ο μάνατζερ του Λαμέλα έχει επιβεβαιώσει ότι ο Αργεντινός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο, με την μετακίνηση του παίκτη στους «κιτρινόμαυρους» να αποτελεί μια σπουδαία προσθήκη για την ΑΕΚ.

Ο Αντώνης Ηλιόπουλος έχει κάνει κάτι ανάλογο και με τις μεταγραφές των Στρακόσια, Περέιρα και Κοϊτά, οι οποίοι ανακοινώθηκαν λίγο αργότερα από τον σύλλογο.

Ο Έρικ Λαμέλα στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί σε Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλη, έχοντας μια αρκετά αξιόλογη πορεία και στους τρεις συλλόγους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ