Α. Παναγιωτόπουλος: «Μετά το αδιέξοδο που δημιούργησε τώρα απειλεί και εκβιάζει ο κ. Γεωργιάδης»

Μόνον ως απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του μνημονιακότερου των υπουργών της κυβέρνησης, Άδωνη – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη, οι οποίες μαρτυρούν το αδιέξοδο της πολιτικής τους. Αφού, λοιπόν, απέτυχαν παταγωδώς, τώρα καταφεύγουν στη γνωστή τους μέθοδο των απειλών και των εκβιασμών προς τους γιατρούς, οι οποίες είναι απειλές προς τους πολίτες.

Η μόνη λύση είναι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με τα απαραίτητα κίνητρα που θα ανταποκρίνονται στην αξιοπρεπή διαβίωση και στο επιστημονικό κύρος των γιατρών μας. Από την άλλη πλευρά οι υποσχέσεις των κυβερνήσεων Μητσοτάκη, από την πανδημία έως και σήμερα για ενεργοποίηση υπέρ του ΕΣΥ του ιδιωτικού τομέα αποδείχθηκαν όνειρο απατηλό εις βάρος του δημόσιου συστήματος υγείας, των πολιτών και του υγειονομικού προσωπικού.

Στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεσμευόμαστε για την επαναθεμελίωση του ΕΣΥ για όλους τους πολίτες με  σεβασμό στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας που δίνουν εξουθενωμένοι από τις πολιτικές της κυβέρνησης καθημερινά τη μάχη από άκρη σ’ άκρη στην ελληνική επικράτεια για να σταθεί το ΕΣΥ στα πόδια του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ