Μίλησαν Γιοβάνοβιτς - Φορτούνης: Ανοικτό το θέμα της επιστροφής του στην Εθνική!

Το πρώτη βήμα για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στην Εθνική έχει ήδη γίνει έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα ανάμεσα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον μέχρι πρότινος άσο του Ολυμπιακού.

O 62χρονος τεχνικός, ο οποίος από την περασμένη Πέμπτη (1/8) είναι και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει κρύψει την εκτίμηση του για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό αποδεικνύοντας εμπράκτως την επιθυμία του να τον δει να φορά ξανά την «γαλανόλευκη».

Ο τελευταίος αποτελεί κομμάτι στο παζλ της Εθνικής που οραματίζεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος λίγες μόλις μέρες μετά την παρουσίαση του προγραμμάτισε συνάντηση με τον Έλληνα άσο.

Ο έμπειρος προπονητής ανέλυσε στον Φορτούνη το πλάνο του, αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να εκφράζει την εκτίμηση αλλά και την εμπιστοσύνη του για τον διάδοχο του Γκουστάβο Πογέτ.

Οριστική απόφαση για την επιστροφή του Φορτούνη για την ώρα δεν υπάρχει, ωστόσο το γεγονός πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποδέχθηκε την πρόσκληση του Γιοβάνοβιτς δείχνει πως αρχίζει να το σκέφτεται σοβαρά.

Η Εθνική ξεκινά τον προσεχή Σεπτέμβριο τις υποχρεώσεις της στο Nations League κόντρα σε Αγγλία, Φινλανδία και Ιρλανδία και ασφαλώς πιθανή επιστροφή του Φορτούνη έπειτα από έναν χρόνο κρίνεται αναγκαία από τον Σέρβο προπονητή.

sdna.gr