Πάτρα: Αυτός είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων - Είχε "γλυκαθεί" με το υποκατάστημα, όλες οι πληροφορίες για το "βιογραφικό" του (ΦΩΤΟ)

Γιατί είχε συλληφθεί πρόσφατα, τι ομολόγησε

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την σύλληψη του 32χρονου Πατρινού, το πρωί της Δευτέρας, σε καφετέρια στην περιοχή της Λεύκας, λίγα λεπτά την ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στα ΕΛΤΑ Βραχνεΐκων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24 ο συλληφθείς είχε και κατά το παρελθόν ληστέψει το εν συγκεκριμένο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ (Ιανουάριος 2022) με τη διαφορά ότι τότε είχε και συνεργό. Μάλιστα, είχαν καταφέρει να αποσπάσουν περί τις 20.000 ευρώ "μπουκάροντας" με όπλο και εξαναγκάζοντας τους υπαλλήλους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο.

Ο 32χρονος συλληφθείς

Ο δράστης λοιπόν αφού αρχικά ομολόγησε τη σημερινή ληστεία, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς την εμπλοκή του και σε αυτή του 2022. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια θα έλεγε κάποιος για τις Αστυνομικές Αρχές της Πάτρας.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24 ο 32χρονος είχε συλληφθεί πρόσφατα για ενδοοικογενειακή βία

Πρόσφατα είχε συλληφθεί γιατί είχε ξυλοκοπήσει τη μητέρα του.

Η έρευνα της Ασφάλειας Πατρών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σε βάρος του σχηματίζεται η σχετική δικογραφία και εν συνεχεία θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Νίκος Α. Σύφαντος