Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΚΡΙΟΣ: Καθόλου ήρεμη η σημερινή μέρα και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με μετακινήσεις, δρόμους, μικρούς ή μεγάλους, αλλά και με εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στη δουλειά ή στις φιλικές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Να αποφύγετε να κάνετε μυστικές επαφές ή να ασχοληθείτε με παράνομους δεσμούς σας, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να αποκαλυφθείτε. Αποφύγετε, γενικά, κάθε είδους μυστικοπάθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν θέλετε να έρθει η ρήξη μεταξύ εσάς και των φίλων σας, καλύτερα να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό όταν θα σας ζητηθεί η γνώμη σας. Γιατί, αφενός, δεν είστε αντικειμενικοί και, αφετέρου, εκείνοι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε το επαγγελματικό σας πρόγραμμα και ρουτίνα κατά γράμμα και αφήστε στην άκρη τους ελιγμούς και τη διπλωματία, γιατί δεν είστε καθόλου καλοί σ’ αυτά.

ΛΕΩΝ: Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά σας θέματα. Πρόσωπα που σας αγαπούν και σας σέβονται είναι κοντά σας πάντα και το ξέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σας φορτίζει ένα οικονομικό θέμα και το άγχος σας είναι μεγάλο. Ομως, ούτε ο σύντροφος ούτε και οι φίλοι σας φταίνε γι’ αυτό. Μη χρεώνετε τους λάθος ανθρώπους για οτιδήποτε σας συμβαίνει.

Φθηνά ψυγεία που σας εκπλήσσουν με τις τιμές τους!Ψυγεία | Διαφημίσεις αναζήτησης
Κρουαζιέρες από την Ελλάδα σε τιμές που δεν φαντάζεστε!Κρουαζιέρες στο Ποτάμι | Διαφημίσεις αναζήτησης

ΖΥΓΟΣ: Αν είναι στο χέρι σας, καλό θα ήταν να αποφύγετε να αντιπαρατεθείτε με συνεργάτες και συντρόφους σήμερα, που τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και δεν δείχνετε καμία διάθεση συμβιβασμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέματα της δουλειάς, του επαγγελματικού χώρου, αλλά και της υγείας σας, θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αγαπημένα σας πρόσωπα λένε ότι είστε απόμακροι. Γιατί δεν κάνετε μια προσπάθεια να τα προσεγγίσετε; Θα πάρετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, γιατί εσείς δεν δείχνετε καμία διάθεση να κατανοήσετε αυτά που σας λένε. Ισως θα πρέπει να είστε λιγότερο μονοκόμματοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και θα συζητήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ισως να βρείτε λύσεις σε κάποια από αυτά και δεν αποκλείεται να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα οικονομικά θα είναι όλη τη μέρα στο προσκήνιο. Υποχρεώσεις που εκκρεμούν, χρήματα που περιμένετε, είτε ως μισθοδοσία είτε ως αποζημίωση, ή οτιδήποτε άλλο, έρχονται να σας δώσουν μικρή ανάσα.