Καλοκαιρινό, παραδοσιακό γλέντι από το Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών (ΦΩΤΟ)

Στο «Πάρκο της Ειρήνης»

Σε ανακοίνωση του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, αναφέρονται τα εξής:

Μόλις λίγες ημέρες πριν, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε ανάμεσα στους μαθητές και τα μέλη μας, πολλούς  φίλους και υποστηρικτές του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, στο καλοκαιρινό παραδοσιακό γλέντι που οργανώσαμε για μια ακόμα φορά και φέτος.

Ανάμεσα σε όλους μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Cioff Greece κύριος Κώστας Ιωαννίδης.

Ο χώρος εκδηλώσεων ,το καταπράσινο «Πάρκο της Ειρήνης» στην Πανεπιστημιούπολη Ρίου, γέμισε από την καλή διάθεση και το κέφι των παρευρισκόμενων που ήρθαν να συμμετέχουν στην γιορτή για την λήξη μιας ακόμα επιτυχημένης Λυκειακής χρονιάς.

konstantinos_kikilisvioligiorgos_kotsinisklarinovaggelis_dimoydis_oytitragoydithomaskonstantinoylaoytooytimanoysos_klapakiskroysta.jpg

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τον ήχο της μουσικής από την εξαιρετική ορχήστρα που βρέθηκε κοντά μας και αποτελείτο από τους:

Γιώργο Κωτσίνη(κλαρίνο)

Βαγγέλη Δημούδη( ούτι,τραγούδι)

Θωμά  Κωνσταντίνου (λαούτο,ούτι)

Κωνσταντίνο Κικίλη (βιολί)

Μανούσο Κλαπάκη (κρουστά).

o_proedros_cioff_greece_kostas_ioannidis_me_tin_proedro_katerina_polykreti_tin_eforo_ethnikon_horon_eyi_spiliotopoyloy_kai_ton_daskalo_vasili_stamopoylo.jpg

Ευχαριστούμε πολύ όσους βρέθηκαν κοντά μας και μας ευχήθηκαν για καλή συνέχεια στις δράσεις του Λυκείου μας. Τα σχέδια είναι πολλά και η υλοποίηση τους έχει, ήδη, ξεκινήσει.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς της  βραδιάς.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

 «Στο Λύκειο των Ελληνίδων Πατρών δίνουμε μέλλον στο παρελθόν»