Ατύχημα στο ράλλυ Φθιώτιδας – Αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, ένας τραυματίας

Σε δύσβατο σημείο

Σοβαρό ατύχημα με έναν τραυματία συνέβη το πρωί της Κυριακής (30/6) στην 1η ειδική της 2ης ημέρας του 41ου Ράλλυ Φθιώτιδας, όταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, σε δύσβατο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, λίγο πριν από τον τερματισμό της ειδικής του Μπράλου – Παύλιανης στο 25ο χλμ, το ασπρόμαυρο Citroen C3 Rally2, των Νίκου Ζάχου – Ηλία Παναγιωτούνη, βγήκε εκτός δρόμου σε δύσβατο σημείο και συγκεκριμένα μεταξύ των χωριών Οίτης και Παύλιανης.

Το ελληνικό δίδυμο είχε εκκινήσει από τη 2η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας ως στόχο την πρωτιά, μετά την εκπληκτική εμφάνιση του την προηγούμενη στην ειδική της Μοσχοκαρυάς.

Λόγω του δύσβατου του σημείου, ειδοποιήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ, ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η ασφάλεια των αγώνων προχώρησε άμεσα στον απεγκλωβισμό τους.

Παραδόθηκαν με ασφάλεια σε ασθενοφόρο για τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έχει χτυπήσει στη μέση, ενώ προληπτικά μεταφέρθηκε και ο συνοδηγός του οχήματος.

Ο αγώνας διεκόπη μέχρι να γίνουν όλες οι ενέργειες απεγκλωβισμού και μεταφοράς του πληρώματος.

 

ΠΗΓΗ