Εμμανουήλ Καραλής: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 5,93μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με άλμα στα 5.93 μέτρα, σημείωσε το νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ ανδρών, στο πλαίσιο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στον Βόλο.

Ο «ιπτάμενος» Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, με τον ίδιο να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο 24χρονος πρωταθλητής «πέταξε» στα 5 μέτρα και 93 εκατοστά, βελτιώνοντας την κορυφαία επίδοση (5.92) που πέτυχε πριν από εννέα ημέρες (20/6) στο Μπιντγκόζ της Πολωνίας.

Ο Καραλής ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποζημίωσε με αυτό τον τρόπο τον κόσμο που βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου για να τον δει από κοντά.

Ο δευτεραθλητής Ευρώπης στη Ρώμη, έγραψε ιστορία με την επίδοση του και μάλιστα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο4 του κόσμου, πίσω μονάχα από τους Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) που έχει 6.24μ, τον Έρνεστ Ομπιένα (Φιλιππίνες) που έχει 5.97μ και τον Τιμπό Κολέ (Γαλλία) που πριν 10 μέρες πήδηξε 5.95μ.