Φάνης Μπολέτσης: Θα προτιμούσα να μην είχαν μπει παλιοί παίκτες στο Survivor

Ο Φάνης Μπολέτσης ήταν από τους φιναλίστ του Survivor 2024, ο Ντάνιελ Νούρκα, όμως, ήταν αυτός που στέφθηκε ο νικητής του διαγωνισμού.

Ο παίκτης του ριάλιτι ήταν καλεσμένος στο «Fay's Time», όπου μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και τι θα προτιμούσε να ήταν διαφορετικό. Ο Φάνης Μπολέτσης κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος για το αν θα προτιμούσε το παιχνίδι να ήταν πιο σύντομο σε διάρκεια, να είχε τους φίλους του, Ντάνιελ και Σταμάτη από την αρχή μαζί του, ή να μην είχαν μπει πρώην παίκτες και πάλι στο ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η διάρκεια θεωρώ ότι είναι λίγο μεγάλη. Το 6μηνο το ιδανικό θα ήταν να γίνει 4μηνο. Δεν ξέρω αν ήταν κουραστικό για τους τηλεθεατές, σίγουρα είναι εξαντλητικό για εμάς. Η διάρκεια θα ήταν καλό να μειωθεί».
Και πρόσθεσε: «Κάθε σχέση, ειδικά με τον Σταμάτη πέρασε από 40 κύματα. Ο λόγος που ενωθήκαμε τα τρία παιδιά και με τον Ντάνιελ ήταν αυτός, ότι υπήρχαν δυσκολίες στον δρόμο που έπρεπε να τις ξεπεράσουμε. Οπότε δεν θα το άλλαζε».

Σχετικά με τους πρώην παίκτες, ο Φάνης Μπολέτσης σχολίασε: «Αυτό που δεν θα ήθελα τόσο πολύ ήταν να έμπαιναν τόσο πολύ παλιοί παίκτες. Γιατί όταν μπαίνεις στην αρχή σε ένα παιχνίδι, όλα είναι καινούργια. Κάθε μέρα είναι καινούργια, δεν γνωρίζεις τι θα σου συμβεί την επόμενη ώρα, το επόμενο λεπτό. Αυτό είναι κάτι μοναδικό. Δηλαδή για τα 10 παιδιά που είχαμε μπει στην αρχή δεν γνωρίζαμε τίποτα».

«Άδικο δεν το θεωρώ, γιατί ο στίβος μάχης είναι πέρα για πέρα δίκαιος. Όλα κρίνονται εκεί. Όμως, είχαν ένα συγκεκριμένο προβάδισμα. Ήταν η Κατερίνα [Δαλάκα], η Ασημίνα [Χατζηανδρέου] και ο Αλέξης [Παππάς], σε μια ομάδα όλοι. Την πρώτη ομάδα είχαμε χάσει και τις τρεις ασυλίες και το MVP. Ήταν κάτι καινούργιο, όμορφο, αλλά πολύ δύσκολο», είπε στο τέλος.