Αεροσυνοδός αποκάλυψε το λόγο που δεν πρέπει να φοράτε κοντομάνικο μπλουζάκι στο αεροπλάνο

Μια αεροσυνοδός μοιράστηκε μια κρίσιμη ταξιδιωτική συμβουλή που μπορεί να σας κάνει να αναθεωρήσετε την ενδυμασία σας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Σύμφωνα με την Andrea Fischbach, αεροσυνοδό της American Airlines, το να φοράτε ένα t-shirt κατά τη διάρκεια μιας πτήσης μπορεί να έχει ζοφερές συνέπειες αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Οι ιδέες της Fischbach, που μοιράστηκε με το whowhatwear.com, προέρχονται από την εκτεταμένη ταξιδιωτική της εμπειρία και από έναν πολύτιμο κανόνα που έμαθε από τη μητέρα της: να καλύπτετε πάντα το σώμα σας. «Όσο περισσότερο καλύπτετε την επιφάνεια του δέρματός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία», εξήγησε η Fischbach.

Στη σπάνια αλλά πιθανή περίπτωση εκκένωσης από την τσουλήθρα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το να έχετε ρούχα που καλύπτουν το δέρμα σας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή τραυματισμών. Αυτή η προφύλαξη μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά κατά τη διάρκεια μιας ήδη αγχωτικής κατάστασης, παρέχοντας ένα επιπλέον στρώμα προστασίας από εκδορές και εγκαύματα.

Εκτός από τις ανησυχίες για την ασφάλεια, η Fischbach συμβούλευσε να μη φοράτε στενά, περιοριστικά ρούχα κατά τη διάρκεια των πτήσεων. Είναι σημαντικό το αίμα να ρέει εύκολα στο σώμα, ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος θρόμβων, μια ανησυχία ιδιαίτερα σημαντική κατά τη διάρκεια πτήσεων μεγάλων αποστάσεων. Τα χαλαρά ρούχα μπορούν να βοηθήσουν στην εξασφάλιση καλύτερης κυκλοφορίας και συνολικής άνεσης.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα προετοιμαστείτε για μια πτήση, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε το ντύσιμό σας.

https://www.gazzetta.gr/