Πέννυ Μπαλτατζή: «Όταν “έφυγε” ο αδερφός μου αναρωτήθηκα “γιατί σε αυτόν”»

Λίγο πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της η Πέννυ Μπαλτατζή έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη».

«Θα παίξουμε μαζί στις 16 Ιουλίου με τον τενόρο Σταύρο Σαλαμπασόπουλο στο κηποθέατρο Παπάγου, συγκινούμαι πολύ με την φωνή του», είπε αρχικά για τα επαγγελματικά της η Πέννυ Μπαλτατζή.

«Νιώθω ένα αίσθημα ευθύνης τώρα που ήρθαν τα μωρά μου. πριν το μωρό μου ήταν ο σύντροφός μου. Περάσαμε μία κρίση με τον σύζυγό μου μετά τις γέννες μου, ήταν μία κατάσταση που δεν είχα περάσει ξανά στην ζωή μου, αλλά του το επικοινώνησα. Ο σύζυγός μου ήταν δίπλα μου όταν είχα δυσκολίες στο να μείνω έγκυος. Μου είπε: «Εγώ δεν είμαι δίπλα σου για να κάνω παιδιά, αν έρθουν ήρθαν», αποκάλυψε αναφορικά με την σχέση της με τον σύζυγό της.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές: «Έχω περάσει κακοποιητικές σχέσεις αλλά δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, με αυτά που ακούω. Έχω περάσει κάτι ακραίο αλλά με θλίβουν αυτά που ακούω. Στα επαγγελματικά μου δεν έχω βιώσει κακοποιητικές σκέψεις γιατί δεν το έχω βιώσει».

Μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή αναφέρθηκε στην αρρώστια της μητέρα της και στον θάνατο του αδερφού της.

Δεν φοβήθηκα να μιλήσω για την αρρώστια της μαμάς μου. υπήρξαν θεατές που βγήκαν σε εκπομπές και με κατηγόρησαν ότι κάθε φορά λέω διαφορετικά πράγματα. Η απώλεια του αδερφού μου, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω τον εαυτό μου. όταν πέθανε ο αδερφός μου φοβήθηκα πάρα πολύ. ένιωσα ότι με «χάνω» από όλες τις πλευρές. Όταν “έφυγε” ο αδερφός μου, πληγώθηκα πολύ, αναρωτήθηκα “γιατί σε αυτόν”», παραδέχθηκε.