Παπάγου: Νεκρός ο άνδρας που καταπλακώθηκε από δέντρο - ΝΕΟΤΕΡΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ

Τραγική κατάληξη είχαν οι εργασίες αποψίλωσης που πραγματοποιούσαν πέντε εργάτες σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου, στου Παπάγου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 11:25, κατά τη διάρκεια κοπής ενός δένδρου, αυτό καταπλάκωσε έναν εργάτη και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες και τα 4 οχήματα, που τον ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του και τον παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου κατέληξε.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής έχουν μεταφερθεί οι υπόλοιποι εργάτες, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος και δίνουν κατάθεση για το περιστατικό.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτη (27.06.2024) κατά τη διάρκεια εργασιών καθαριότητας και κηπουρικής του δήμου Παπάγου.

Συγκεκριμένα δέντρο καταπλάκωσε έναν από τους εργαζόμενους του δήμου Παπάγου και σήμανε συναγερμός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άνδρας, ύστερα από καταπλάκωσή του από δέντρο, στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυρόκαστρου, στον δήμο #Παπάγου.To περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του εργαζόμενου.