Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Ιουνίου

Κριός

Κριέ, σήμερα, Τρίτη, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, φέρνοντας μια έντονη και δυναμική ενέργεια στην ημέρα σου.

Αυτή η αστρολογική όψη μπορεί να προκαλέσει κάποια ένταση και παρορμητισμό, γι' αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Η ενέργεια της ημέρας είναι ιδανική για να αναλάβεις νέες προκλήσεις, αλλά να προσέξεις να μην γίνεις υπερβολικά επιθετικός ή ανταγωνιστικός. Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου σε δύσκολες στιγμές και να κάνεις στρατηγικές κινήσεις.

Ταύρος

Τρίτη, Ταύρε μου, με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, φέρνοντας ένταση και συγκρούσεις στο προσκήνιο.

Επικρατεί συναισθηματική αναστάτωση και να δημιουργήσει πιέσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, ειδικά αν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι προκαλούν την υπομονή σου.

Προσπάθησε να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια σε παραγωγικές δραστηριότητες που απαιτούν αποφασιστικότητα, δράση κι έμπνευση.

Δίδυμος

Τρίτη, Δίδυμέ μου, η ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, επομένως υπάρχει ένταση και προκλήσεις στην καθημερινότητά σου.

Αισθάνεσαι μια αυξημένη νευρικότητα και ανυπομονησία, καθώς αντιμετωπίζεις εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.

Απαιτείται να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον προβλήματα.

Προσπάθησε να εστιάσεις σε δραστηριότητες που σε ηρεμούν και να αναζητήσεις αποτελεσματικές λύσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργώντας εντάσεις και συγκρούσεις.

Μπορεί να νιώσεις πιεσμένος από τις υποχρεώσεις σου και να δυσκολευτείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και τις απαιτήσεις των άλλων.

Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και να διαχειριστείς την ενέργεια αυτή με ψυχραιμία.

Η μέρα προσφέρεται για εσωτερική αναζήτηση και αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σου, ενώ η επιρροή του Άρη σε καλεί να δράσεις αποφασιστικά και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που εμφανίζονται.

Λέων

Καρκίνε, η Τρίτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, δημιουργώντας εντάσεις και συγκρούσεις.

Μπορεί να νιώσεις πιεσμένος από τις υποχρεώσεις σου και να δυσκολευτείς να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και τις απαιτήσεις των άλλων.

Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και να διαχειριστείς την ενέργεια αυτή με ψυχραιμία.

Η μέρα προσφέρεται για εσωτερική αναζήτηση και αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σου, ενώ η επιρροή του Άρη σε καλεί να δράσεις αποφασιστικά και να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που εμφανίζονται.

Παρθένος

Τρίτη, Παρθένε μου, η ημέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, οπότε να αναμένεις προκλήσεις στην καθημερινότητά σου.

Οι ευθύνες σου αυξάνονται και η πίεση να γίνεται ασφυκτική.

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου, καθώς οι διαφωνίες μπορούν εύκολα να κλιμακωθούν.

Η ημέρα αποτελεί μία ευκαιρία για να δείξεις την αντοχή και την ευελιξία σου σε δύσκολες συνθήκες.

Ζυγός

Ζυγέ μου, σήμερα Τρίτη, με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, φέρνοντας εντάσεις και δυναμικές καταστάσεις στο προσκήνιο.

Υπάρχει ένταση και ανησυχία, καθώς θα υπάρχει μια αίσθηση χάους. Τα ερωτικά σου και οι αισθηματικές σου ανάγκες συγκρούονται με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου.

Προσπάθησε να οργανώσεις το χρόνο σου κατάλληλα, ώστε να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα.

Η δημιουργικότητά σου μοιάζει μπλοκαρισμένη, οπότε δώσε ένα διάλειμμα στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, σήμερα Τρίτη κι εσύ έχεις τα νεύρα σου, Σκορπιέ. Παρατηρούνται εντάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Βιώνεις συγκρούσεις και διαφωνίες, γι' αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις τις έντονες αντιπαραθέσεις.

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενέργειά σου με δημιουργικό τρόπο.

Η μέρα μπορεί να είναι απαιτητική, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση μπορείς να αποφύγεις τα προβλήματα.

Τοξότης

Τοξότη, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη σου προκαλεί υπερένταση.

Θα νιώσεις την ανάγκη να δράσεις γρήγορα και αποφασιστικά, ειδικά σε θέματα που αφορούν την καθημερινή σου ρουτίνα και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι τεταμένες, οπότε προσπάθησε να προβάλλεις επαγγελματισμό και να μην παίρνεις τα σχόλια των άλλων προσωπικά.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στις συναλλαγές και τις επαφές σου με συνεργάτες και συναδέλφους.

Αιγόκερως

Τρίτη σήμερα, Αιγόκερε, και η Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη φέρνει έντονες ενέργειες και πιθανές αναταράξεις στα οικονομικά και τα δημιουργικά σου εγχειρήματα.

Η μέρα ξεκινά με πιέσεις και προκλήσεις, επηρεάζοντας αρνητικά την αυτοεκτίμησή σου μέσα από κάποιες ανατροπές ή τις επενδύσεις σου.

Επίσης, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τη δημιουργικότητά σου με έναν πιο έντονο και ανταγωνιστικό τρόπο, όμως αυτό δεν θα σου βγει απαραίτητα σε καλό.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, Τρίτη σήμερα και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Άρη, φέρνοντας προκλήσεις στην καθημερινότητά σου.

Επικρατεί η ανάγκη να αντιδράσεις άμεσα σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και το οικογενειακό σου περιβάλλον, όμως η παρόρμηση δεν θα σου δώσει καλά αποτελέσματα.

Η ημέρα μπορεί να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις, οπότε είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με λογική και αυτοέλεγχο.

Ιχθύς

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη σε πιέζει, οπότε οι λεκτικές εντάσεις είναι παρούσες, Ιχθύ μου.

Μέσα σου βράζεις κι αυτό εκτιμάται να προκαλέσει αναταραχές στην επικοινωνία σου με τους άλλους ή ακόμη και να κάνεις απότομες κινήσεις, προκαλώντας μικρο-ατυχήματα.

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός στις επαφές σου και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τον μη εποικοδομητικό ανταγωνισμό. Νιώθεις την ανάγκη να εκφραστείς έντονα, αλλά πρόσεξε να μην υπερβάλεις.

https://www.athensmagazine.gr/