Ευγενία Σαμαρά: Καμάρωσε τον σύντροφό της Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση «Όρνιθες» στο Ηρώδειο

28/09/2024 | 19:44

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Ευγενία Σαμαρά είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

Οι δυο τους επιθυμούν, ωστόσο, να κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβονται βέβαια.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος πρωταγωνίστησε το φετινό καλοκαίρι στην παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη και το βράδυ της Πέμπτης 26/9 πραγματοποιήθηκε μια παράσταση στο Ηρώδειο.

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε φυσικά εκεί και καμάρωσε τον αγαπημένο της από τις πρώτες σειρές, παρέα με τις φίλες της Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Σάντυ Χατζηιωάννου. Βέβαια, οι δυο τους απέφυγαν να φωτογραφηθούν μαζί.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!