Έγκλημα στη Δομή Φιλοξενίας Ριτσώνας: Σκότωσαν με χαντζάρα 29χρονο!

Ένα άγριο έγκλημα έγινε χθες Παρασκευή (21/6) στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων Ριτσώνας στην Εύβοια όταν δύο άνδρες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε έναν 29χρονο Σύρο και τον μαχαίρωσαν στον λαιμό και στο στήθος με το θύμα να χάνει τη ζωή του κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 23.30. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου τους ανέμεναν μετανάστες από τη Συρία οι οποίοι υπέδειξαν ως δράστες δύο υπηκόους Σομαλίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τ.Α. Χαλκίδας προκειμένου εξεταστούν.

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, εμφαίνεται ότι το θύμα δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από δύο άγνωστους δράστες, οι οποίοι εν συνεχεία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο υπαίθριος χώρος όπου έλαβε χώρα το περιστατικό αποκλείστηκε και εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο Γ.Ε.Ε. της Δ.Α. Ευβοίας. Από το σημείο κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο θα αποσταλεί για εξέταση.

Ο οικίσκος όπου φιλοξενούνταν οι δύο Σομαλοί προσαχθέντες φυλάσσεται προκειμένου πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον έρευνα, παρουσία αρμόδιου δικαστικού υπαλλήλου.

protothema.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ