Αίγιο: Με ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι τιμήθηκε η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, που γιορτάζεται στις 21 Ιουνίου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Αιγιαλείας, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στα Ψηλαλώνια Αιγίου (κιόσκι) πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση με την συμμετοχή νεανικών μουσικών και χορωδιακών συνόλων από την Αιγιάλεια.

Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, με κόσμο κάθε ηλικίας να μένει με τις καλύτερες εντυπώσεις και να καταχειροκροτεί όλους τους συμμετέχοντες.

Στην μουσική εκδήλωση έλαβαν μέρος τα παρακάτω σχήματα (με τη σειρά εμφάνισης):

Νεανικό Φωνητικό Σύνολο «JamSession», του Πατραϊκού Ωδείου Αιγίου

Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας

Μουσική μπάντα 1ου Γενικού Λυκείου Αιγίου

Ορχήστρα «Χωρίς Σύνορα»

Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού του Δήμου Αιγιαλείας Παναγιώτης Ανδριόπουλος, επεσήμανε ότι ο Δήμος δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τον ευρωπαϊκό μουσικό θεσμό, διοργανώνοντας μια ανάλογη εκδήλωση, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη αναφορά στο ταλέντο και στο πλούσιο και εκλεκτό μουσικό δυναμικό που διαθέτει η Αιγιάλεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024» του Δήμου Αιγιαλείας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Αθλητισμού, το οποίο και θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ