«Συναυλίες των σπουδαστών», από την Πολυφωνική Πατρών

Την Τετάρτη 20 σπουδαστές θα παρουσιάσουν στο κοινό την εργασία τους

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 6η, 7η και 8η συναυλίες του κύκλου «Συναυλίες των σπουδαστών», διαφόρων τάξεων του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα).

 Αύριο Τετάρτη (19 Ιουνίου), στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η 9η κατά σειρά συναυλία που θα περιλαμβάνει έργα των Σχολών: βιολιού, τάξης της καθηγήτριας Ζωής Ζωιτοπούλου, πιάνου, τάξεων των καθηγητριών, Μαρίνας Μυλωνά και Αγγελικής Κυριακοπούλου και φλάουτου, της τάξης του καθηγητή Σέργιου Σοϊλέ.

20 σπουδαστές, θα παρουσιάσουν στο κοινό την εργασία τους, που αναφέρεται σε ερμηνείες διαφόρων συνθετών βιολιού όπως: Nina Baklanova, Tamara Popatenko, Wolfgang Amadeus Mozart, Thomas Haynes Bayly, Dmitri Kabalevsky, Oskar Rieding, πιάνου: Franz Schubert, Theodore Oesten, Giuseppe Galluzzi, Ferdinand Beyer, Johann Sebastian Bach και Muzio Clementi και φλάουτου: Ludwig van Beethoven, Georg Friedrich Haendel, Georg Philipp Telemann, Angel Villoldo και Eugene Bozza. Συνοδεία πιάνου: Μαρίνα Μυλωνά.

 Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Εν τω μεταξύ παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την παρελθούσα Κυριακή στα «Παλαιά Σφαγεία», η παράσταση του ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ενηλίκων της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ»: «ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ, ο ονειροπόλος», του Μιγκέλ ντε Θερβάντες, με τη σκηνοθεσία της Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Πατρέων 2024. Συνδιοργάνωση: Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Πατρέων. Παρέστησαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ- Καρναβάλι Πάτρας, Παύλος Σκούρας κ.α.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Σύμφωνα με το Καταστατικό του Οργανισμού, οι εκλεγέντες θα συνέλθουν σε σώμα εντός της εβδομάδος με πρόσκληση του πλειοψηφίσαντος συμβούλου.            

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ