Αναδίπλωση Αποστολάκη για το μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν γνωρίζω τίποτα, όσα είπα αποτελούν εκτιμήσεις

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις για το «μαύρο» χρήμα στα κόμματα επιχείρησε ο βουλευτής Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολακης.

Συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες διευκρίνισε πως δεν γνωρίζει τίποτα περί διακίνησης μαύρων χρημάτων σε κομματικά ταμεία και πως όσα είπε αποτελούν εκτιμησεις.

«Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν υπάρχει θέμα» ειπε χαρακτηριστικά.

Ο κ Αποστολάκης αναφέρθηκε και στην εφημερίδα Αυγή λέγοντας τα εξής: «Πουλιέται ένα ευρώ και εφτά στοιχίζει. Και δεν την παίρνει και κανείς. Όλοι αυτοί που γκρινιάζουν, κανείς δεν πάει να την πάρει. Πως θα σταθεί, με θαύμα; Αφού δεν βγαίνει, τι θα κάνουμε; Τι να κάνουμε αφού δεν υπάρχουν τα λεφτά, για τους συναδέλφους σας θα δούμε. Εκεί είναι το θέμα» πρόσθεσε.

Ο κ. Αποστολάκης αναφέρθηκε τέλος και στην αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι ευχάριστα αυτά, το να φεύγουν άνθρωποι δεν είναι καλό, και ούτε πρέπει να το επιδιώκει κανείς, αλλά από την άλλη μεριά, όταν δεν συμφωνεί όταν χαρακτηρίζει κάποιες κινήσεις λάθος, όταν ξέρω ’γώ δεν τον εμπνέει δεν τον εκφράζει αυτό που είναι. Εγώ δεν είμαι της άποψης ούτε να τους διώχνεις, ούτε να τους διαγράφεις αλλά πρέπει να υπάρχει μια παράλληλη φιλοσοφία, ή είμαστε σε μια γραμμή που αποφασίζουμε ή ο καθένας λέει και κάνει τα δικά του».

protothema.gr