Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έγινα μαμά στα 24, το θέλαμε αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε μια συνέντευξη για την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή και αναφέρθηκε ακόμη, στο γεγονός ότι έγινε μητέρα σε ηλικία 24 ετών.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου και μίλησε αρχικά για τη σχέση που έχει με τους γιους της. Σχετικά με αυτό, ανέφερε ότι:

«Οι γιοι μου την πέρασαν την εφηβεία πολύ φυσιολογικά. Μπορεί να υπάρχουν αντιδράσεις και επαναστάσεις αλλά είναι πολύ συζητήσιμα τα πράγματα. Ακόμη και τις σχέσεις τους τις συζητάμε, πολλές φορές θα τύχει τα βράδια στο σπίτι να είμαστε με τα κορίτσια τους. Θέλω τα παιδιά μου να είναι καλά παιδιά, να φέρονται σωστά και να σέβονται τις κοπέλες τους. Αν κάνουν κάτι λάθος, είμαι η πρώτη που θα τους το πω».

Για το γεγονός ότι απέκτησε παιδί στα 24 της χρόνια, σχολίασε πως: «Εγώ έγινα μαμά στα 24. Το θέλαμε, αν και ήρθε πιο νωρίς από ό,τι το είχαμε σχεδιάσει. Είχα ενθουσιαστεί, ήμουν πολύ ευτυχισμένη».

Όσο για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε πως: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν γάμο αλλά δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε ιδιαίτερα. Πιο πολύ θα το έκανα αν το ήθελε ο σύντροφός μου».
Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε θετική στο να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικά αλλά να είναι κάτι χαρούμενο. Ακόμη και σαν τηλεθεάτρια, ψάχνω να βρω τη χαρά. Παλιά μου είχε πει κάποιος: αν είσαι ένας έξυπνος άνθρωπος, δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Είχε μία δόση αλήθειας αυτό. Πρέπει να δείξουμε στα παιδιά μας πως ναι μεν δεν πετάμε στα σύννεφα με όσα συμβαίνουν» δήλωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

protothema.gr