Η Naomi Campbell αποκάλυψε ότι τα παιδιά της γεννήθηκαν μέσω παρένθετης μητέρας

ΗNaomi Campbell επιβεβαίωσε ότι υποδέχτηκε και τα δύο παιδιά της μέσω παρένθετης μητέρας. Το supermodel έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2021 σε ηλικία 50 ετών και πόζαρε με το νεογέννητο στο εξώφυλλο της Vogue, ενώ πέρσι υποδέχτηκε τον γιο της. Τα ονόματα των παιδιών δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ενώ η ίδια έχει δηλώσει για αυτά πως «Τα μωρά μου είναι τα πάντα για μένα».

Μιλώντας στους Times, η Naomi εξήγησε πως δεν έψαχνε ποτέ για πατέρα για τα παιδιά της και Όταν ρωτήθηκε αν χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα, το μοντέλο απάντησε: «Το έκανα. Ελπίζω σε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μου. Είναι 110 τοις εκατό προτεραιότητά μου. Πρέπει να είμαι δίπλα τους την πρώτη τους μέρα στο σχολείο».

Η επιβεβαίωση αυτή ήρθε μετά από αρκετά χρόνια έντονης φημολογίας για τη χρήση παρένθετης μητέρας, αφού η Naomi δεν είχε εντοπιστεί από το φακό των παπαράτσι με φουσκωμένη κοιλιά πριν τον ερχομό των παιδιών της.

Η Naomi μίλησε επίσης για την ανησυχία της ότι οι νεότερες γενιές δεν ενδιαφέρονται να κάνουν παιδιά και επέμεινε ότι η γονεϊκότητα πάντα «αξίζει τον κόπο», όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, λέγοντας: «Έχω ακούσει πολλά νεαρά κορίτσια να λένε ότι είναι πολύ ακριβό να κάνεις παιδιά και μπορεί να μην τα θέλουν, και είπα, “Θα αλλάξεις γνώμη. Θα θέλεις να γίνεις μαμά. Καταλαβαίνω ότι οικονομικά είναι δύσκολο. Αλλά η μαμά μου δεν είχε τίποτα και το έκανε να δουλέψει. Αξίζει τον κόπο. Είναι τόσο καταπληκτικό».

Η ίδια συνέχισε: «Πρέπει να βασιστούμε στη νεότερη γενιά για να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο. Εμπιστεύομαι τα παιδιά μου περισσότερο από εμάς να κάνουν το σωστό ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε ότι δεν θα αφήσει την κόρη της να ξεκινήσει να δουλεύει στα 15 της όπως εκείνη, αφού ξεκίνησε τη δική της καριέρα στα εφηβικά της χρόνια.