Ο Χάρης Δούκας ζητά άμεση προσφυγή στη βάση του ΠΑΣΟΚ και «δείχνει» εκλογές

Θέση για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και την επόμενη ημέρα στα κεντροαριστερά παίρνει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας σε συνέντευξή του στην Καθημερινή.

Ο Χάρης Δούκας δηλώνει παρών στις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και ζητά άμεση προσφυγή στη βάση του κόμματος, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Χάρης Δούκας στη συνέντευξή του στην Καθημερινή του Σαββάτου «το ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές του περσινού Ιουνίου έχασε 100.000 ψήφους. Δεν είναι απλά μια ήττα, ότι χάθηκε μία ακόμα ευκαιρία. Το χειρότερο είναι ότι συνηθίζουμε στις ήττες. Με δικαιολογίες και ροκάνισμα του χρόνου, ο χώρος κινδυνεύει να εκφυλιστεί και το αίτημα «κάντε επιτέλους κάτι» έρχεται από παντού».

Όσο για το αν θα συμμετέχει ο ίδιος στην περίπτωση που ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε να απαντήσει πως προέχει να συμφωνηθεί και να χαραχτεί ο οδικός χάρτης των αλλαγών που πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα έστειλε ένα σαφές και ηχηρό μήνυμα: Η ανασύνθεση της δημοκρατικής παράταξης δεν πρέπει να χαθεί και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις, σε επιτροπές, συντονιστικά και πλατφόρμες», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://www.newsit.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ