Αντωνία Ρουμελιώτη: Ποια είναι η Ελληνίδα σύντροφος του πρωταγωνιστή του Bridgerton, Λουκ Νιούτον


Ο πρωταγωνιστής της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «Bridgerton», Λουκ Νιούτον, είναι σε σχέση με την Ελληνίδα χορεύτρια Αντωνία Ρουμελιώτη.

Ο Νιούτον και η Ρουμελιώτη φέρεται να ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2024. Όμως, απαθανατίστηκαν μαζί για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνίου. Έπειτα από την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους του τρίτου κύκλου της σειράς εποχής, το ζευγάρι παρευρέθηκε σε ένα after party στη Νέα Υόρκη. Ο Νιούτον και η Ρουμελιώτη φωτογραφήθηκαν χέρι-χέρι, καθώς έμπαιναν μέσα στον χώρο του πάρτι.

Η Ρουμελιώτη δημοσίευσε μια σειρά από selfies στο Instagram, σημειώνοντας ως τοποθεσία το Μανχάταν και αναζωπυρώνοντας τις φήμες ότι ήταν στο πλευρό του Νιούτον.

Ποια είναι η Αντωνία Ρουμελιώτη

Η 23χρονη Ελληνίδα φοίτησε στο Wilkes Academy of Performing Arts στην Αγγλία όπου και αποφοίτησε το 2022. Έκανε το πρώτο της επαγγελματικό ντεμπούτο στο «Peter Pan» το 2021.

Η χορεύτρια εμφανίστηκε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» το 2017 όταν ήταν μόλις 16 ετών. Η Ρουμελιώτη και ο παρτενέρ της, Γιώργος Μιχαηλίδης, κατάφεραν να περάσουν από τις οντισιόν και να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Οι δυο τους είχαν όνειρο να χορέψουν στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου και στο Μπροντγουέι. Επίσης, η Ρουμελιώτη έχει κάνει εμφανίσεις στο «Βρετανία έχεις ταλέντο» και στο «Dancing on Ice».

Αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς γνωρίστηκαν, το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο έτος μαζί με μερικούς φίλους. Ένας από τους κοινούς τους φίλους μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από ένα πάρτι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον Ιανουάριο του 2024.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ