Πρωτομαγιά στο Πλατανοδάσος

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου η καθιερωμένη εκδήλωση "Πρωτομαγιά στο Πλατανοδάσος", που διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου παραλίας Προαστίου "Η Δράση", με πρόεδρο τον κ. Ζαβέρδα Παύλο. Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί ως θεσμός και προσελκύει πλήθος κόσμου από όλη την Πάτρα.

Στην πρόσκληση μας ανταποκρίθηκαν τιμητικά ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Πετρόπουλος Τάκης, συνοδευόμενος από τον κ. Σουγλέρη Δ. Επίσης, παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ασπράγκαθος Ν., κ. Μαγιάκης Γ., κ. Σκούρας Π. και ο κ. Αντώνης Χαρακόπος, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος Ρίου κ. Κορονέος, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου του Καστελλοκάμπου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ποικιλία δραστηριοτήτων, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη σημασία και την αξία της κοινότητας, της επαφής με τη φύση και της συλλογικής προστασίας και ανάδειξης του Πλατανοδάσους, ενός μοναδικού στην Ελλάδα οικοσυστήματος και σημαντικού πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τους εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου για την αφοσίωσή τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Πρωτομαγιά, ελπίζοντας σε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και επιτυχία.