Αίγιο: Η παιδική παράσταση «ΑΡΙΕΛ ΣΤΟ ΒΥΘΟΚΟΣΜΟ»

Από την ArtMuppetsProduction και το θίασο Άρη Αρμάου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024», την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» στο Αίγιο, θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση «ΑΡΙΕΛ ΣΤΟ ΒΥΘΟΚΟΣΜΟ».

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένα ταξίδι στο βυθό παρέα με την Άριελ και τους φίλους της. Το Φούσκα το ψαράκι, τον Σεμπάστιαν το καβουράκι, το βασιλιά Τρίτωνα, τους ιππόκαμπους, τους γλάρους, τον πρίγκιπα Έρικ και την κακιά μάγισσα Ούρσουλα.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του θεάτρου καλούνται να βουτήξουν στα βαθιά νερά για να γνωρίσουν τα μυστικά του Βυθόκοσμου!

Ένα συνονθύλευμα θεάματος και ψυχαγωγίας με ηθοποιούς και μεγάλες κατασκευές που θα μαγέψει τους φίλους του θεάτρου. Μια φαντασμαγορική θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια.

Την παράσταση σκηνοθέτησε με αγάπη και σεβασμό ο Άρης Αρμάος. Ο Μάριος Ελευθερίου συνέγραψε και προσάρμοσε το κείμενο για τα παιδιά. Η Μαρία Αγγελοπούλου χορογράφησε και έντυσε κινησιολογικά τους ήρωες της παράστασης. Τις τελευταίες πινελιές στο περίτεχνο σκηνικό και τα φαντασμαγορικά κοστούμια φιλοτέχνησε η Πάρις Πέτρου. Τις μεγάλες κατασκευές των φίλων της Άριελ δημιούργησε η «ArtMuppetsCompany». 

Διάρκεια παράστασης: 60'.

Τιμή εισιτηρίου:10 ευρώ.

Άνεργοι, Τρίτεκνοι, Πολύτεκνοι: 8 ευρώ.

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Σκέψη» (Κλεομένους Οικονόμου 7, Αίγιο), Κατάστημα «Ρεζέρβα Accessories and cosmetics» (Μητροπόλεως 64, Αίγιο) και στο More.com.

Ηλεκτρονικά:More.com

https://www.more.com/theater/tour/ariel-sto-bythokosmo/