ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Αχαΐα: Όλοι έψαχναν τον χαμένο ψαροντουφεκά κι αυτός διασκέδαζε σε μπιτς μπαρ!

Ο χαμένος ψαροντουφεκάς διασκέδαζε σε μπιτς μπαρ. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη στην περιοχή της Αιγιάλειας όταν λιμενικοί με σκάφη , ελικόπτερο και βατραχάνθρωποι είχαν ριχτεί στην μάχη για τον εντοπισμό του νεαρού.

Ο συναγερμός στις αρχές δόθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ο φίλος του 27χρονου ειδοποίησε τις αρχές , καθώς δεν έβρισκε τον φίλο του με τον οποίο είχαν πάει για ψαροντούφεκο στην περιοχή Λαμπίρι Αχαΐας.

Ωστόσο, ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο στο κτήμα Αζούρ της περιοχή να παρακολουθεί αμέριμνος τις έρευνες των αρχών και να δηλώνει στους διασώστες με απορία αν έψαχναν αυτόν, που ωστόσο δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες!

Προληπτικά πάντως ο 27χρονος μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο Αιγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες κινδυνεύει και με πρόστιμο έως 10.000 ευρώ για άσκοπη κινητοποίηση των αρχών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ 

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό του 27χρονου αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στο Αίγιο, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε σώος τις βραδινές ώρες χθες, κοντά στην παραλία Λαμπιρίου του Δήμου Αιγιαλείας από στελέχη της Λιμενικής Αρχής του Αιγίου, κατόπιν επικοινωνίας του ίδιου με συγγενικό του πρόσωπο. Προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.