«Ποδαρικό» με το δεξί στα πλέι οφ για τον Ολυμπιακό, 3-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα την Κυριακή από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας με 3-0 του Βόλου, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ο Ολυμπιακός πήρε νωρίς το προβάδισμα, καθώς στο 7ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Κασάμι να σκοράρει από κοντά.

Στο 36ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν το προβάδισμά τους, με σκόρερ τον Μπακαμπού, ο οποίος βρίσκει δίχτυα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Χάμες πήρε πρώτη κεφαλιά, ο Γάλλος την δεύτερη και πέτυχε το 14ο γκολ του στη φετινή Super League.

Στο 81ο λεπτό ο Κώστας Φορτούνης από δημιουργός έγινε σκόρερ, καθώς κατάφερε να κάνει το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Νωρίτερα ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος αποβλήθηκε από τον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρίες.

Βόλος-Ολυμπιακός 0-3

Γκολ: 7' Κασάμι (Ολυμπιακός), 36' Μπακαμπού (Ολυμπιακός), 81' Φορτούνης (Ολυμπιακός)

Κίτρινες: Παπασταθόπουλος (Ολυμπιακός), Λούνα (Bόλος), Κασάμι (Ολυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν - Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα - Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε - Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ - Κασάμι, Σαμασέκου - Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες (65' Γκάρι Ροντρίγκες), Κανός (65' Μασούρας) – Μπακαμπού

 

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος Βοηθοί: Κωστάρας, Δημητριάδης 4ος: Τζοβάρας VAR: Παπαδόπουλος

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης