Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Είχε ερωτευτεί τον Απόστολο Γκλέτσο στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

 

 

Kαλεσμένη στο «Πρωινό μας» ήταν το πρωί της Πέμπτης (10/11) η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η ταλαντούχα ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική συνάντησή της με τον Απόστολο Γκλέτσο στα «Νούμερα», 24 χρόνια μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς».

«Είναι πολύ γλυκός ο Αποστόλης»

«Έχουμε ξανασυναντηθεί κοινωνικά, δεν έχουμε κρατήσει ιδιαίτερη επαφή, αλλά σε πλατό τηλεοπτικά δεν έχουμε βρεθεί και ήταν ωραία. Ήταν πολύ συγκινητικό, εγώ συγκινήθηκα. Ήταν σαν να περάσαμε σε μία αστραπιαία χρονομηχανή και να μεταφερθήκαμε χρόνια πριν. Ο Απόστολος ήταν υπέροχος, όπως πάντα. Είναι πολύ γλυκός ο Αποστόλης, όσο κι αν βγάζει μια άλλη πλευρά προς τα έξω», είπε αρχικά.

Σχετικά με το αν είχε δει καθόλου ερωτικά τον Απόστολο Γκλέτσο την περίοδο που πρωταγωνιστούσαν στους «Ψίθυρους Καρδιάς»: «Δεν πρόλαβα να μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί ήμουν τόσο αγχωμένη στην αρχή που δεν έβλεπα ποιος Γκλέτσος… και μετά ήταν πια τόσο ωραία η σχέση μας που δεν περάσαμε σε αυτό το στάδιο».

«Είναι κάτι που το θεωρώ απαραίτητο»

Επίσης, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα παιδιά τους με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

«Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα. Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω», σημείωσε.

Όσον αφορά τους δύο γιους της, η ηθοποιός ανέφερε: «Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχει την απόλυτη αίσθηση. Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους».

«Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη», κατέληξε.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης