Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Eίχαμε ξεκινήσει διαδικασία με τον Φάνη Μουρατίδη για να υιοθετήσουμε παιδί

 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή “Γεια σου” βρέθηκε σήμερα η ‘Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός μίλησε για την εφηβεία της, τον “ρόλο” της μαμάς αλλά και τις σκέψεις να υιοθετήσουν παιδί με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη.

Για τον ρόλο της ως μητέρα

“Παλιά φοβόμασταν άλλα πράγματα. Τώρα ο κόσμος είναι τρομακτικός για τα παιδιά.Είναι και θέμα τύχης κάποτε. ‘Εχουμε ευθύνη εμείς για τα παιδιά μας. ‘Ολα ξεκινάνε από το σπίτι. Θέλει παρακολούθηση. Στους ρόλους που αναλαμβάνω είμαι απόλυτη, έτσι και στη μητρότητα. Είμαι απόλυτη μητέρα, αν και αυτό έχει και κόστος κάποιες φορές.

‘Επρεπε να γίνουν τα πράγματα όπως τα ήθελα. Αυτό είχε φθορά και σε μένα. Δεν μπορούσα να ξεκουραστώ.Εγώ είμαι η αυστηρή και ο Φάνης είναι πιο χαλαρός. Εγώ δεν μπορώ, θέλω πάντα το πρόγραμμα. Αν συμβούλευα μια νέα μητέρα θα της έλεγα να είναι πιο χαλαρή, να μην έχει τόσα όρια”είπε μεταξύ άλλων.

Για την υιοθεσία

Η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσπάθεια που έκανε με τον σύζυγό της για να υιοθετήσουν τρίτο παιδί. “Ειχαμε ξεκινήσει διαδικασία για να υιοθετήσουμε παιδί αλλά προέκυψε ο κορωνοϊός και σταματήσαμε τις διαδικασίες. Εαν μου τύχαινε, θα το ήθελα με χαρά. Αλλά τώρα μεγαλώνουν τα παιδιά, μεγαλώνουμε και εμείς…Δεν έχω το κουράγιο”.

Για τον Φάνη Μουρατίδη

“Γνωριστήκαμε με τον Φάνη στη σειρά “Μπαμπά μην τρέχεις”. Θυμάμαι την αίσθηση που ένιωσα όταν τον είδα. Αισθάνηθηκα πώς “Εδώ υπάρχει κάτι άλλο”. ‘Ημουν αρνητική στην συγκατοίκηση, δεν καταλάβαινα το γιατί, μάλλον φοβήθηκα. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές. Θέλω λίγο χρόνο”ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.instyle.gr/

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ