Μια βραδιά γεμάτη μουσική στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Το βράδυ της Τρίτης

Το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» της Πάτρας το βράδυ της Τρίτης 25 Οκτωβρίου πλημμύρισε με μουσικές Bach, Mozart, ροκ, μιούζικαλ του Μπρόντγουει, jazz,  funk και την Ελληνική παράδοση.

Το κοινό που κατέκλυσε το χώρο του θεάτρου απόλαυσε τους  Αναστάσιο Πάππας (πιάνο), Βιλέν Καραπετιάν (κοντραμπάσο), Σωτήρη Ντούβα ( ντραμς) και την Ορχήστρα Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης», σε μία μοναδική συναυλία.

Επόμενος σταθμός της συναυλίας θα είναι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου τo Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τη συναυλία της Τρίτης 25 Οκτωβρίου παρακολούθησε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε «τη σπουδαία δουλειά των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών «Μίκης Θεοδωράκης» ενώ αναφέρθηκε στο αναχρονιστικό νομικό πλαίσιο που ισχύει με ευθύνη των κυβερνήσεων, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα οι καθηγητές να μην έχουν σταθερή δουλειά».

Παραβρέθηκαν επίσης  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι πρόεδροι οργανισμών, μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Πατρών Γεράσιμος Βουτσινάς.

 Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική έζησαν οι Πατρινοί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων  Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική έζησαν οι Πατρινοί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική έζησαν οι Πατρινοί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων Μια μαγική βραδιά γεμάτη μουσική έζησαν οι Πατρινοί στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Διαβάστε επίσης