Δυτική Αχαΐα: Όνομα – έκπληξη στην παράταξη Μυλωνά

 

Μέρα με τη μέρα “χτίζει” τον κορμό της παράταξης ο νυν δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς και εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές του 23, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος προ ημερών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα “δεξαμενή” των υποψηφίων που θα πλαισιώσουν τον δήμαρχο και τα στελέχη του στη δεύτερή τους προσπάθεια να ηγηθούν του Δήμου, φαίνεται ότι θα βρεθεί και ένα όνομα πολύ ισχυρό κοινωνικά και πολιτικά. Η έκπληξη αφορά στο νεαρό της ηλικίας του, το οποίο όμως σύμφωνα με τη μέχρι σήμερα πορεία του στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο επαγγελματικό πεδίο, δεν τον έχει εμποδίσει καθόλου να εξελιχθεί. Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο που θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, ιδιαίτερα αγαπητό και χαμηλών τόνων, όμως δραστήριο και με όρεξη για πολλή δουλειά. Φαίνεται λοιπόν, ότι δεν μπορούσε να … ξεφύγει καθώς τόσο στο οικογενειακό, φιλικό αλλά και ευρύτερο συγγενικό του περιβάλλον υπάρχει εδώ και χρόνια το “μικρόβιο” της ενασχόλησης με τα κοινά! Γι αυτό ακριβώς το λόγο, πολιτικά πηγαδάκια λένε, ότι η υποψηφιότητα αυτή, αναμένεται να λειτουργήσει ενωτικά και με μεγάλη δυναμική στην παράταξη του Μυλωνά.

Μέχρι στιγμής πάντως, απέναντί του ο νυν δήμαρχος, φαίνεται ότι θα βρει τον Φίλιππα Λιάκο (επικεφαλής της παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών), τον Αλέκο Θανόπουλο (παράταξη του ΚΚΕ) και κατά πληροφορίες τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο καθώς όπως ακούγεται κι αυτός έχει βάλει τα δυνατά του να φτιάξει ισχυρό ψηφοδέλτιο. Όπως και να έχει πάντως, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις και μάλλον δεν θα αργήσουν, αφού έχουν ήδη αρχίσει και στους άλλους Δήμους με το προεκλογικό κλίμα να “ζεσταίνεται”.

Διαβάστε επίσης