Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

 

 

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλάνη να έχουν χωρίσει. στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι.

Οι φήμες θέλουν το ζευγάρι να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους, καθώς το καλοκαίρι έκαναν χωριστές διακοπές και απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις.

Το πρωί της Κυριακής (11/9) η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι.

Ωστόσο, δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, που βρίσκεται στην Σκύρο μαζί με την παρέα του.

«Όλα είναι καλά»

Η ίδια μιλώντας στο Open Weekend ξεκαθάρισε τη συμβαίνει μεταξύ τους και για πρώτη φορά διέψευσε οριστικά τις φήμες περί χωρισμού τους.

«Είμαι πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι. Τον Κωνσταντίνο τον έστειλα για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά στα προσωπικά, δόξα το Θεώ. Όχι δεν είμαι μόνη μου, όλα είναι καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια όλο τέτοια ακούγονται. Δεν μπορώ… Δεν ξέρω αν θα μας δείτε στο Survivor All Star», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ανάρτηση του Βασάλου

Πριν λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε μία ανάρτηση που «μπέρδεψε» τους follower τους, καθώς έκανε repost ένα instagram story της Βαλαβάνη από έξοδό τους με παρέα.

Συγκεκριμένα, έκανε repost στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δημοσίευσε η αγαπημένη του από ένα πανηγύρι που επισκέφτηκαν με φιλικά τους πρόσωπα και απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όσους τους θέλουν να έχουν χωρίσει.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης