Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ανάρτηση που προκάλεσε χαμό

 

Δυναμικά φαίνεται να έχει επιστρέψει στα social media η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είναι πολύ ενεργή γενικότερα, καθώς της αρέσει να έχει επαφή με το κοινό της, αλλά και να δημιουργεί περιεχόμενο γι’ αυτό.

Πολλά ακούγονται για την ίδια εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, καθώς οι δυο τους δεν επιβεβαιώνουν εάν είναι μαζί ή όχι, ενώ όλα δείχνουν πως εκείνη έχει αλλάξει σελίδα και πλέον βρίσκεται σε μία άλλη σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Nomads.

Τις προάλλες, λοιπόν, η αθλητικογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο tik tok ένα βίντεο κατά το οποίο το φίλτρο που επέλεξε, τις έλεγε το μέλλον της για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρώτη εικόνα την έδειξε φουλ ερωτευμένη για το 2024, ενώ το 2025 φαίνεται πως θα φορέσει και δαχτυλίδι, ενώ το 2026, σύμφωνα πάντα με το φίλτρο, θα δημιουργήσει και οικογένεια, αφού θα αποκτήσει παιδιά.

Παντρεύεται έγκυος η Βαλαβάνη;

«Ραφτείτε», σχολιάσει μάλιστα γελώντας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ οι αντιδράσεις ήταν επικές, καθώς οι περισσότεροι μιλούσαν για «βασαλάκια», ενώ άλλοι έχουν τις αμφιβολίες τους.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης