Η μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό έφτασε – Γράφει ιστορία στην… κατακόκκινη «Stark Arena»

 

 

Η μεγάλη ημέρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Εφές στο Βελιγράδι (19:00) και στην «κατακόκκινη» «Stark Arena», με στόχο να προκριθεί στον τελικό του φετινού Final 4 της Euroleague.

19/5/2022. Μια ημερομηνία που μπορεί να αποδειχθεί και ιστορική. Μια ημέρα που μπορεί να μείνει για πάντα στη… Βίβλο του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού.

Απόψε (19:00), στο Βελιγράδι, στην… κατακόκκινη «Stark Arena» όπου αναμένεται να δώσουν το «παρών» περίπου 10.000 «τρελοί» Ερυθρόλευκοι. Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών.

Για μια θέση στον μεγάλο τελικό του φετινού Final 4 της Σερβίας. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στην «Stark Arena», με στόχο να προκριθεί στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Ένα ιστορικό ματς, το οποίο ο Ολυμπιακός θέλει να το μνημονεύονται στο μέλλον ως ένα από τα μεγαλύτερα ερυθρόλευκα… πάρτι!

«Είναι τιμή που βρισκόμαστε εδώ, στο Final Four. Αυτό που πρέπει να πω στους παίκτες μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πιέσουν ή να υπερβάλλουν για κάτι. Απλά να εστιάσουν σ εμάς, να παίξουν για τη φανέλα, τον σύλλογο και την πόλη, τον Πειραιά. Είναι σπάνιο να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, δεν ξέρεις πότε θα ξαναβρίσκεσαι εδώ. Οπότε δεν χρειάζεται να πιεστείς για κάτι, απλά να ζήσεις την στιγμή.

Ειλικρινά, δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Όλοι εκπροσωπούμε τον σύλλογο και την πόλη, είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε γι αυτόν τον στόχο. Όλοι ξέρουν στην Ελλάδα πως είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, οπότε ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει πάθος, αλλά κάποιες φορές σε ακραία επίπεδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει ακριβώς αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου, δίνοντας έτσι το σύνθημα για τη νίκη και την πρόκριση.

Από την άλλη, ο Αταμάν θα έχει να διαχειριστεί μια μεγάλη απώλεια, καθώς ο Κρούνοσλαβ Σιμόν δεν θα δώσει το παρών στον ημιτελικό με τους ερυθρόλευκους, στερώντας έναν κομβικό παίκτη τη φετινή σεζόν για την τούρκικη ομάδα.

«Θα είμαι στον πάγκο και θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου από εκεί» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Κροάτης.

Αργότερα, στις 22:00 θα δώσουν ένα ακόμα clasico αλλά αυτή τη φορά σε σερβικό έδαφος, στο πλαίσιο του άλλου ημιτελικού του Final 4 της Euroleague.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης