Στραβοπάτησε ο ΠΑΟΚ, 1-1 με τον μαχητικό Ιωνικό στην Τούμπα!

 

Το πέναλτι του Σβαμπ δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Ιωνικό και κινδυνεύει να βρεθεί στο -13 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ, αφού είχε δοκάρι μόλις στο 1' με τον Τσόλακ και εν συνεχεία είδε τον γκολκίπερ του να ενεργεί σωτήρια στα σουτ των Μάντζη (11') και Καμπράλ (15') κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Σβαμπ. Η παράβαση δόθηκε για το μαρκάρισμα του Μύγα στον Μιχάι μέσα στην περιοχή.

Μάλιστα ο Πασχαλάκης έκανε νέα εντυπωσιακή απόκρουση στο 39' σε προσπάθεια του Μύγα. Στο 58ο λεπτό πάντως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Τουράμ, ο οποίος με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ-Ιωνικός 1-1

Γκολ: 33' πεν. Σβαμπ (ΠΑΟΚ), 58' Τουράμ (Ιωνικός)

Κίτρινες: Σοάρες (ΠΑΟΚ), Μιχαηλίδης (ΠΑΟΚ), Λένις (Ιωνικός)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 1' Τσόλακ (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (76' Βιεϊρίνια), Σοάρες (62' Τσιγγάρας), Σβαμπ, Ζαμπά (82' Κούτσιας), Μπίσεσβαρ (62' Ελ Καντουρί), Μιτρίτσα, Τσόλακ.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες (46' Πλατέλλας), Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Άοσμαν (90' Βαφέας), Λένις, Καμπράλ (87' Βαλέντε), Μάντζης (46' Τουράμ)

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος Βοηθοί: Σπυρίδων Βασιλόπουλος, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος 4ος διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης VAR: Δημήτριος Καραντώνης

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης