Πάτρα: Κινηματογραφική καταδίωξη αυτοκινήτου στην Περιμετρική (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, όλα ξεκίνησαν στον σταθμό διοδίων του Ψαθόπυργου, όταν το αυτοκίνητο δε σταμάτησε, με τον οδηγό να σπάει την μπάρα και να επιταχύνει.

Ακριβώς πίσω από το συγκεκριμένο όχημα, το οποίο είναι αγροτικό, βρισκόταν αξιωματικός της ΕΛΑΣ που υπηρετεί στην Πάτρα.

Χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, άρχισε να ακολουθεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ενημερώνοντας παράλληλα την υπηρεσία του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε την καταδίωξη του οχήματος, το οποίο τελικά ακινητοποιήθηκε στην Περιμετρική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ακολούθησε εξονυχιστικός έλεγχος του αυτοκινήτου, χωρίς να προκύπτει κάποια αξιόποινη πράξη, ενώ βεβαιώθηκε στον οδηγό πρόστιμο για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Αρχική Ανάρτηση:

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία της Πάτρας λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα.

Περιπολικά της Αστυνομίας καταδίωκαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες των αστυνομικών, ο οδηγός δε σταματούσε στα προειδοποιητικά τους σήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το ΙΧ αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στην Περιμετρική της Πάτρας, στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς.

Περισσότερα σε λίγο...