Αντύπας – Ο γιος μου δεν έχει ακουμπήσει πάνω μου, όπως παιδιά άλλων συναδέλφων

 

 

«Φέτος πιστεύω θα είναι η χρονιά μας, γιατί λείπει το λαϊκό τραγούδι» σημείωσε o σημαντικός λαϊκός τραγουδιστής Αντύπας για τις εμφανίσεις του με τον Ζαφείρη Μελά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο γιο του, Πρόδρομο, που χαράσσει τη δική του πορεία στο χώρο του τραγουδιού.

«Ο Πρόδρομος δεν έχει ακουμπήσει καθόλου πάνω μου, όπως έχουν κάνει παιδιά άλλων συναδέλφων» σημείωσε, τονίζοντας ότι μόνο «ο Πρόδρομος και ο Γιώργος Αλκαίος το έχουν κάνει αυτό», ενώ αυτή είναι η έκτη φορά που συνεργάζεται με το γιο του.

«Μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει»

«Ο γιος μου ακολουθεί το δικό του μονοπάτι και μια μέρα όλη η Ελλάδα θα τον τραγουδάει» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως όταν ο Πρόδρομος του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής εκείνος «αρρώστησε».

«Τις εποχές που το είπε αυτό ήταν οι πιο δύσκολες εποχές γιατί τα παιδιά αυτά είναι όλα άτυχα», τόνισε ο κ. Αντύπας.

Στη συνέχεια, ο Αντύπας μίλησε για τη σύζυγο του με την οποία είναι μαζί 40 χρόνια , όπως είπε «δεν γυρίσαμε ποτέ ο ένας την πλάτη στον άλλο. Όλα τα χρόνια είμαστε αγκαλιά» .

Το εξαιρετικό «κουκλόπαιδο» Σάκης Ρουβάς

Παράλληλα, μίλησε και για τις εμφανίσεις που έκανε μαζί με τον Σάκη Ρουβά, όταν εκείνος ξεκινούσε την καριέρα του.

«Θυμάμαι ότι συνεργάστηκα με ένα εξαιρετικό παιδί, ένα κουκλόπαιδο, όταν βγαίναμε γιατί κάναμε κάτι ντουέτα γινόταν πανικός. Ήμασταν πλήρεις από το τηλέφωνο 1700 άτομα και από έξω άλλα 1000 άτομα».

Μάλιστα ανέφερε και ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τις κοινές τους εμφανίσεις.

«Τη πρώτη μέρα που κάναμε το ντουέτο έσκυψε και πήγε να  μου φιλήσει το χέρι και του το τράβηξα. Ένιωσα άσχημα, στεναχωρήθηκα. Πήγε να μου φιλήσει το χέρι και να μου πει Αντύπα πως το καταφέρνεις αυτό και κάνεις το μαγαζί και σηκώνεται στο πόδι όλο. Αυτό μου φάνηκε στην αρχή περίεργο. Πήγε να μου φιλήσει το χέρι όπως φυλάνε τους παπάδες» υπογράμμισε ο Αντύπας.

Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου

«Με έχουν πιάσει για να δουν αν είμαι αληθινός. Είμαι ευγνώμων για αυτή την αγάπη του κόσμου που ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια με έχει στα χείλη του, τραγουδάει τα τραγούδια μου συμμετέχει ακόμα. Αυτό με τρελαίνει και με κάνει και εμένα παιδί», δήλωσε ο τραγουδιστής για τις εκδηλώσεις -ενίοτε ακραίες- θαυμασμού.

«Τώρα με τα εγγόνια μου, αυτοί με τρέχουν και με κάνουν παιδί και εγώ δεν θέλω να τους χαλάσω το χατίρι. Με αυτούς ασχολούμαι τις περισσότερες ώρες», ανέφερε ο κ. Αντύπας για το πως περνάει τον ελεύθερο του χρόνο.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως θα ήθελε να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα οδικώς γιατί φοβάται το αεροπλάνο. «Θα ήθελα να γυρίσω όλη την Ελλάδα. Όχι το εξωτερικό, γιατί φοβάμαι πλέον τα αεροπλάνα».

«Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε πολλά πράγματα και όσο είμαι καλά και τραγουδάω δεν θα τον προδώσω ποτέ», σημείωσε ο τραγουδιστής.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης