Στην επιστροφή στις νίκες στοχεύει ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα θα ταξιδέψει αύριο στο Ηράκλειο

Η χθεσινή ισοπαλία (1-1) με την Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν απογοητεύει παίκτες και προπονητή στον ΠΑΟΚ, που μετά από σύντομη προετοιμασία θα ταξιδέψουν αύριο στο Ηράκλειο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την Κυριακή. 

Στόχος στο ματς της Κρήτης, είναι μόνο η νίκη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί τις απουσίες παικτών του, που και στο χθεσινό παιχνίδι ήταν αισθητές.

Στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, βρίσκονται οι Ροντρίγκο Σοάρες και Καγκάβα που δεν έχουν δηλωθεί στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και είναι πιθανό να επανέλθουν στην αποστολή.     Ερωτηματικά όμως παραμένουν οι Βαρέλα, Μουργκ και Αουγκούστο.

Το χθεσινό γκολ του Τσούμπα Ακπομ ήταν το τρίτο που σημείωσε ο Βρετανός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ και αυτό ήταν το 30ο γκολ που σημείωσε κάποιος από τους δώδεκα εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έχουν σκοράρει σε ευρωπαϊκό διασυλλογικό επίπεδο.

Σε ότι αφορά τις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες, ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης είναι αυτός που έχει τον περισσότερο χρόνο παρουσίας στην ενδεκάδα, στα δέκα ματς που έχουν γίνει στις δύο διοργανώσεις που παίρνει μέρος ο ΠΑΟΚ, με 810 λεπτά, ενώ οι Σφιντέρσκι, Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ, είναι αυτοί που έχουν παρουσία και στους δέκα αγώνες και οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας με δύο γκολ ο καθένας, είναι οι Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα και Ακπόμ.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης