Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

 

Κριός
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορείς να αποδεσμευτείς και να επιδιορθώσεις μια σχέση συζητώντας τα πράγματα ή να συνεργαστείς με κάποιον για να λύσεις ένα πρόβλημα. Παρόλα αυτά έχεις την τάση να αναζητάς τρόπους για να απασχολήσεις τον εαυτό σου. Με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου είσαι γενικά σε καλή κατάσταση και ίσως έχεις το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Εξασφάλισε, έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς, χρόνο για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Ταύρος
Η μέρα σε κάνει να νιώσεις μια πραγματική εσωτερική αίσθηση ειρήνης και ισορροπίας. Μπορεί να έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με επιτυχία για δύσκολα ή σύνθετα συναισθηματικά θέματα. Θα μπορούσες επίσης να συνεργαστείς για να αντιμετωπίσεις ένα οικονομικό πρόβλημα. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει η τάση να αισθάνεσαι ότι δεν εκτιμάται η προσπάθειά σου ή ότι σε αδικούν, όταν ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα. Συναισθηματικά είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες και ουσιαστικές συζητήσεις.

Δίδυμοι
Μπορείς να ενισχύσεις τις σχέσεις σου σήμερα και να προχωρήσεις με επιτυχία ένα έργο που περιλαμβάνει ομαδική εργασία. Ο ρομαντισμός, η περιπέτεια, η μάθηση, οι επικοινωνίες και η δημιουργικότητα βρίσκονται στο επίκεντρο. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα γίνεσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη στις ανισορροπίες στην κοινωνική ή ερωτική σου ζωή. Είναι μια καλή ιδέα να εξετάσεις το τι σε κάνει ευάλωτη καθώς έχεις την ευκαιρία να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου μέσω των αλληλεπιδράσεων με τους άλλους και των αντιδράσεών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Η ικανότητά σου να ακούς και να κάνεις κάποιον να νιώθει ενδιαφέρον και άνετος ενισχύεται σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων, τη σύνδεση μέσω υποστηρικτικών συνομιλιών και την καλύτερη κατανόηση των έργων εργασίας ή σπιτιού. Ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα αργότερα και οι επικοινωνίες ή οι σκέψεις, ακόμα και οι αναμνήσεις, μπορούν να ανοίξουν παλιά συναισθηματικά ζητήματα και προκλήσεις.

Λέων
Είναι μια εξαιρετική μέρα η σημερινή για να μάθεις περισσότερα για τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητά σου και να απολαύσεις ή να εκτιμήσεις έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Καθώς η μέρα προχωρά ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς προσωρινά από ένα πρόβλημα και να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκουραστεί και τη διαίσθησή σου να εμπλακεί. Με τον Ερμή να αντιτίθεται στον Χείρωνα μπορεί κάποιες ευαισθησίες σου να έρχονται στην επιφάνεια.

Παρθένος
Σήμερα μπορείς να βρεις εξαιρετικές ιδέες για να κερδίσεις χρήματα και να βελτιώσεις την ατμόσφαιρα στο σπίτι σου. Επίσης μπορείς να αποκτήσεις γνώσεις που βοηθούν την οικονομική και επαγγελματική σου εικόνα. Αργότερα μπορεί να είναι δύσκολο να βασιστείς και να εμπιστευτείς τους άλλους και να γίνεις λίγο ευαίσθητη, ιδιαίτερα αν οι άλλοι αμφισβητήσουν τις ιδέες σου καθώς νιώθεις ότι σου ασκούν κριτική.

Ζυγός
Σήμερα θα μπορούσες να ανακαλύψεις πληροφορίες που σε ωφελούν πολύ και οι ιδέες σου να είναι καινοτόμες. Η ανακάλυψη επίσης ενός πάθους, ενδιαφέροντος, χόμπι ή αγάπης βρίσκονται στο επίκεντρο. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να προκύψει μια αποσύνδεση με κάποιον ή μια αίσθηση ότι δεν εκτιμάται η προσφορά σου, μιας και ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα.

Σκορπιός
Νέες πληροφορίες μπορούν να σε βάλουν μπροστά σε επιχειρηματικούς ή οικονομικούς τομείς. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις πως έχεις έναν άσσο στο μανίκι σου ή εξαιρετικά ένστικτα όταν πρόκειται για χρήματα και αξίες. Καθώς προχωρά η μέρα ίσως χρειαστεί να είσαι πιο προσεκτική με τη δουλειά και τις ρουτίνες σου, μιας και οι φόβοι ή οι ανησυχίες σου μπορούν να επηρεάσουν την καθαρότητα της σκέψης σου. Εάν προκύψουν παρεξηγήσεις προσπάθησε να τις λύσεις γρήγορα αντί να προσφέρεις εκτεταμένες εξηγήσεις.

Τοξότης
Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλό για συνεργασιακές προσπάθειες ειδικά όταν αφορούν επικοινωνίες. Οι σχέσεις είναι λίγο πιο πικάντικες και μπορούν να εμπνεύσουν κάποιον με μια ιδέα ή μια μοναδική οπτική για ένα θέμα. Μπορείς να σκεφτείς καθαρά, να συνεργαστείς και να μοιραστείς ιδέες και σχέδια. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Χείρωνα και τα συναισθήματα μπορεί να πληγωθούν εύκολα με τις λέξεις.

Αιγόκερος
Οι συνδέσεις που κάνεις σήμερα μπορεί να είναι ξεσηκωτικές και είναι μια καλή στιγμή για περαιτέρω σκέψεις σε ιδιωτικά θέματα. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα είναι καλύτερο να προσέχεις τα λόγια σου καθώς θα μπορούσες να νιώσεις αμφισβήτηση για κάτι που κυρίως σε αφορά συναισθηματικά. Απόφυγε τις αντιδραστικές ή αμυντικές συμπεριφορές προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου.

Υδροχόος
Τα οφέλη σήμερα προέρχονται από την προσπάθειά σου να σπρώξεις τον εαυτό σου λίγο έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου στο πρώτο μισό της ημέρας. Η ικανότητά σου να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται είναι ελκυστική και η θετική σου στάση τείνει να προσελκύει την προσοχή. Σε ελκύουν ιδιαίτερα ουσιαστικά, ασυνήθιστα ή διαφορετικά θέματα με τον Ερμή στον ηλιακό 9ο οίκο σου. Σήμερα όμως που συγκρούεται με τον Χείρωνα κάτι που εκφράζεις μπορεί να παρεξηγηθεί.

Ιχθείς
Στο πρώτο μισό της ημέρας είναι πιθανό να απολαύσεις τη σύνδεση κομματιών σε πνευματικό επίπεδο και να νιώσεις την ικανοποίηση για αυτό. Είναι μια καλή στιγμή για συζητήσεις ιδιαίτερα για στόχους και στρατηγικές. Η βοήθεια ή η υποστήριξη μπορεί να είναι στο επίκεντρο και ανταποδοτική. Ωστόσο όσο κυλούν οι ώρες οι ευαισθησίες αυξάνονται και καλό είναι να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ