Πάτρα: Τροχαίο για τον Αντώνη Χαροκόπο - Σε σοκ αλλά σε καλή κατάσταση ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης - Τί λέει ο Απ. Κατσιφάρας στο tempo24 για τις πρώτες στιγμές αγωνίας - ΦΩΤΟ

 

Ευτυχώς καλά στην υγεία του είναι ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Χαροκόπος αλλά και η σύζυγός του (η οποία νοσηλεύεται προληπτικά), μετά το τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου και "πάγωσε" όσους βρέθηκαν στο σημείο λόγω της κατάστασης των οχημάτων!

(Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκαν δύο αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν στην διασταύρωση των οδών Αυστραλίας και Κανελλοπούλου στη 1.30 μετά το μεσημέρι, "παγώνοντας" το αίμα σε όσους έτυχε να είναι στο σημείο τη στιγμή του τροχαίου)

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην "καρμανιόλα" της Κανελλοπούλου - Δύο τραυματίες - Πρώην Αντιπεριφερειάρχης ο ένας οδηγός (ΦΩΤΟ)

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτετυσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Απόστολος Κατσιφάρας, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τον περιφερειακό σύμβουλο και φίλο του Αντώνη Χαροκόπο.

"Όπως καταλαβαίνετε το σοκ είναι πολύ μεγάλο...ευτυχώς όμως, όπως μου είπε είναι καλά αλλά και η σύζυγός του. Απλά παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και μόνο", είπε μιλώντας στο tempo24 ο κ. Κατσιφάρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Χαροκόπος συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Καλά είναι τα νέα όμως για την κατάσταση του οδηγού του άλλου ιχ.

Η Τροχαία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ