ΣΟΚ στην Αχαΐα - Με το υπηρεσιακό του όπλο επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του - Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού ο 49χρονος αστυνομικός

 

Νεότερα: 

ΣΟΚ προκάλεσε στην Αχαΐα ο αυτοπυροβολισμός του εν ενεργεία αστυνομικού, όπως έγραψε το tempo24. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 49χρονος αστυνομικός φέρεται να έστρεψε το υπηρεσιακό του όπλο προς το μέρος του και το τραύμα να τον βρήκε  στο κεφάλι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 49χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του. Τον άτυχο αστυνομικό, εντόπισε ο αδελφός του ο οποίος κάλεσε αμέσως τις αρχές. 

Ο 49χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. 

--------------------

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: 11:49

Αστυνομικός εν ενεργεία, ετών 49 ο άνδρας που φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα χτύπησε στο κεφάλι (μάγουλο) και αυτή την ώρα ο άνδρας βρίσκεται στο χειρουργείο. 

--------------------

ΝΕΟΤΕΡΑ: 11:39 Αστυνομικός εν ενεργεία ο άνδρας που φέρεται να έχει αυτοπυροβοληθεί στο Βελβίτσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει μεταφερθεί και βρίσκεται ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση. 

---------------------

ΝΕΟΤΕΡΑ  11.18: Το άτομο μεταφέρεται εσπευσμένα από την Μονάδα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. Πρόκειται για άνδρα.

Αυτοπυροβολισμός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, χωρίς να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο ανδεχόμενο σημειώθηκε πριν από λίγο  στο Βελβίτσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην περιοχή σπεύδουν αστυνομικοί και πλήρωμα κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ο χώρος απομονώνεται από αστυνομικούς προκειμένου να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος 

Διαβάστε επίσης