Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Αστυνομικός εν ενεργεία ο άνδρας που βρέθηκε πυροβολημένος στο Βελβίτσι – Βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: 11:49

Αστυνομικός εν ενεργεία, ετών 49 ο άνδρας που φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα χτύπησε στο κεφάλι (μάγουλο) και αυτή την ώρα ο άνδρας βρίσκεται στο χειρουργείο. 

——————–

ΝΕΟΤΕΡΑ: 11:39 Αστυνομικός εν ενεργεία ο άνδρας που φέρεται να έχει αυτοπυροβοληθεί στο Βελβίτσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει μεταφερθεί και βρίσκεται ήδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση. 

———————

ΝΕΟΤΕΡΑ  11.18: Το άτομο μεταφέρεται εσπευσμένα από την Μονάδα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. Πρόκειται για άνδρα.

Αυτοπυροβολισμός σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, χωρίς να αποκλείεται οποιοδήποτε άλλο ανδεχόμενο σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιοχή του Βελβιτσίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην περιοχή σπεύδουν αστυνομικοί και πλήρωμα κινητής Μονάδας του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news πρόκειται για άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Ο χώρος απομονώνεται από αστυνομικούς προκειμένου να διακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή