Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Στο MasterChef δεν ασχολήθηκα με ίντριγκες και βαβούρες»

 

 

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και την δημοσιογράφο Νιόβη Καραπιπέρη λίγες μέρες μετά τη μεγάλη της νίκη. Η μαγείρισσα αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απουσία της από τις ίντριγκες αλλά και τον θυμό της για τον έτερο φιναλίστ του τελικού του MasterChef, Διονύση Σαρακίνη.

Οι συμπαίκτες σου κατάλαβαν γρήγορα ότι ήσουν ένα από τα φαβορί. Εσύ ένιωθες έτσι;

Σε καμιά περίπτωση δεν ένιωσα φαβορί. Οι συμπαίκτες μου πάντα μου έλεγαν καλά λόγια αλλά κυρίως λόγω των σχολίων που μου έκαναν οι κριτές. Στο σπίτι ποτέ δεν έλεγα τι έχω κάνει μαγειρικά.

Φέτος το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλή ένταση μέσα στο σπίτι. Πώς χειρίστηκες τη συγκατοίκηση;

Το μυστικό μου στη συγκατοίκηση ήταν ότι περνούσα πολύ χρόνο στο δωμάτιο, προτιμούσα να κοιμάμαι και να μην ανακατεύομαι με κανέναν. Μιλούσα με όλα τα παιδιά, αλλά για θέματα που ενδιέφεραν για μένα. Δεν καθόμουν να ασχοληθώ με τις ίντριγκες που είχαν δημιουργηθεί και τη βαβούρα. Τα ήξερα όλα, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, απλώς ήθελα να απέχω τελείως. Όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και περνάς καλά και μόνη σου, μπορείς να τα καταφέρεις.

Για τον Διονύση άλλαξες γνώμη ή είσαι ακόμη θυμωμένη μαζί του;

Ένα ελάττωμα που έχω είναι ότι πάνω στα νεύρα μου λέω λόγια για τα οποία μετανιώνω μετά. Σίγουρα δεν κρατάω κακία στον Διονύση. Περάσαμε έναν πολύ έντονο τελικό μαζί, με επίσης πολύ έντονα συναισθήματα. Και αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας. Εγώ είμαι πιο συναισθηματική, και ο Διονύσης πιο απόλυτος και στρατηγικός. Ήθελε από την αρχή να κερδίσει και τον δικαιολογώ πλήρως. Στο θέμα με τον Τζιοβάνι θύμωσα, αλλά δεν του κρατάω καμιά κακία. Πιστεύω ότι και αυτός, για να πετύχει το στόχο του, έκανε αυτό που πίστευε πως έπρεπε να κάνει.

https://www.zappit.gr/

Διαβάστε επίσης