MasterChef -Τελικός: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι ο μεγάλος νικητής

 

 

Το βράδυ της Τετάρτης (15/06)  πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6, μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μετά από μία σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων, οι δυο φιναλίστ Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ άναψαν για μία τελευταία φορά τις κουζίνες τους. Η χθεσινή δοκιμασία αντιγραφής ήταν η σημαντικότερη του τελικού του διαγωνισμού καθώς η δημιουργός του πιάτου ήταν κι εκείνη που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ. Ο λόγος για την κορυφαία Βρετανή chef, Clare Smyth, η οποία αποτελεί τη μόνη γυναίκα με την ανώτατη διάκριση του οδηγού Michelin στη χώρα της. Η ίδια έφερε στους δυο φιναλίστ του MasterChef ένα εξαιρετικής κομψότητας πιάτο, που στόχο είχε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Αφού πραγματοποιήθηκαν οι μαγειρικές δοκιμασίες του τελικού, ο Παναγιώτης και η Καλλιόπη βρέθηκαν απέναντι από τους κριτές Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και άκουσαν τα αποτελέσματα για τα πιάτα που έφτιαξαν. Τελικώς νικητής του MasterChef 6 αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο Παναγιώτης συγκέντρωσε 58 βαθμούς συνολικά έναντι των 53 της Καλλιόπης.

«Μπράβο σε όλους, κάπου εδώ τελειώνει το φετινό MasterChef έρχεται το νέο ανανεωμένο MasterChef…. οι συμμετοχές άνοιξαν και τώρα και τώρα χορό..» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνοντας με αυτό τον τρόπο τον 7ο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής!

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ