Ο Τσελέντης… στηρίζει Γαβαλά για τη φωτογραφία ως τσολιάς: «Είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς…»

H φωτογραφία του τσολιά Λάκη Γαβαλά προκάλεσε αρνητικά σχόλια, με τον Άκη Τσελέντη να υπερασπίζεται τον γνωστό σχεδιαστή μόδας.

Πριν από δύο ημέρες, ο Λάκης Γαλαβάς αποφάσισε να τιμήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία ντυμένος τσολιάς να κάθεται σε ένα μπαλκόνι, κάτι όμως που δεν άρεσε σε πολλούς και προκάλεσε αντιδράσεις.

Σε αυτές τις αντιδράσεις, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρήκε έναν απρόσμενο σύμμαχο, τον καθηγητή σεισμολογίας, Άκη Τσελέντη, οποίος έκανε μία ανάρτηση στα social media με την οποία τον υπερασπιζόταν.

«Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά ρατσιστικά σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο για την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά.

Ο Γαβαλάς είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες… Και προτιμώ 100 σαν τον Γαβαλά πάρα τύπους σαν τον Λιγνάδη και τους όμοιους του…

Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητα του… Πλήρωσε με φυλάκιση τα χρέη του και ποτέ δεν προσέβαλε κανέναν. Η εκκεντρική του εμφάνιση ήταν και θα είναι η σφραγίδα του… Διαφήμισε την Ελλάδα σ όλο τον κόσμο…

Ο κύριος αυτός έχει πιο πολλά… προσόντα από πολλούς άλλους που το παίζουν αρσενικά… Η σεξουαλική του ιδιαιτερότητα δεν τον κάνει λιγότερο Έλληνα… Η τσάντα ελληνική σημαία σας πειράζει…. Όταν βλέπετε όμως στην παραλία απλωμένες πετσέτες ελληνική σημαία…δεν σας χαλάει;» έγραψε μεταξύ άλλων.

Βέβαια, το οξύμωρο σε αυτή την ανάρτηση είναι πως ο κ. Τσελέντης που κατηγορεί τους άλλους για ρατσισμό, ξεχνά την ανάρτησή στον σεισμό της Ελασσόνας όπου μιλούσε για λαθρομετανάστες και την οποία αναγκάστηκε να διορθώσει.

«Εδώ χτίζουμε ολόκληρα χωριά για λαθρομετανάστες, επομένως για τους συμπατριώτες μας δε βλέπω να υπάρχει σημαντικό πρόβλημα για να τους βοηθήσουμε να στεγαστούν σε αυτό το δύσκολο στάδιο της ζωής τους» έγραφε.

katagrafi-14-600x133.jpg

in.gr

 

Διαβάστε επίσης