Ζιντάν: «Ξέρετε τι σημαίνει ο Κριστιάνο για τη Ρεάλ»

Αύριο η αναμέτρηση της Ρεάλ με την Έλτσε για τη La Liga

Τα μεταγραφικά «σενάρια» βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης Τύπου του Ζινεντίν Ζιντάν, ενόψει της αυριανής (13/3) αναμέτρησης της Ρεάλ με την Έλτσε για τη La Liga. Ο Γάλλος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα περί επαναπροσέγγισης του μαδριλένικου συλλόγου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για το μέλλον του Σέρχιο Ράμος και του Ραφαέλ Βαράν.

Για την πιθανότητα επιστροφής του Πορτογάλου σταρ, ο Ζιντάν απάντησε... διπλωματικά: «Ξέρετε τι είναι ο Κριστιάνο για τη Ρεάλ, πόσα μεγάλα πράγματα έχει κάνει εδώ και την αγάπη που του έχουμε όλοι. Τώρα, όμως είναι παίκτης της Γιουβέντους και τα πηγαίνει πολύ καλά εκεί. Λέγονται πολλά, αλλά εγώ δεν έχω να σας πω κάτι».

Αναφορικά με τον Σέρχιο Ράμος, ο Γάλλος απάντησε ότι «ως προπονητής θέλω να μείνει εδώ, είναι πολύ σημαντικός παίκτης», αλλά πρόσθεσε ότι δε γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του. «Εκείνος θα αποφασίσει πότε θα σταματήσει. Για μένα, δεν υπάρχει ζήτημα ηλικίας», ανέφερε ο Ζιντάν, με αφορμή χθεσινή δήλωση του αρχηγού της Ρεάλ ότι μπορεί να παίξει άλλα πέντε χρόνια σε υψηλό επίπεδο.

Στην περίπτωση του Ραφαέλ Βαράν, για τον οποίο τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αντικρουόμενα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του, ο Ζιντάν ήταν πιο ξεκάθαρος: «Δεν νομίζω ότι σκέφτεται να φύγει. Είναι χαρούμενος εδώ και τον βλέπω (σ.σ. να συνεχίζει) εδώ».

Ο προπονητής της Ρεάλ είπε ακόμη ότι οι Σέρχιο Ράμος και Εντέν Αζάρ θα είναι στην αποστολή του αυριανού αγώνα (13/3) με την Έλτσε, μετά από δύο και ενάμιση μήνες αντίστοιχα, με στόχο να πάρουν κάποια λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης