Κορονοϊός - Καλάβρυτα: Μεγάλη η κινητοποίηση για τεστ μετά τα κρούσματα το Καλλιμανοπούλειο - Έκκληση του δήμου σε ιδιώτες και επαγγελματίες

 

Μεγάλη η κινητοποίηση τις τελευταίες ώρες στον δήμο Καλαβρύτων μετά τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στο Καλλιμανοπούλειο ίδρυμα. 

Ο δήμος Καλαβρύτων ανακοινώνει τα εξής:

Τις τελευταίες ώρες, μετά τον έλεγχο των δειγμάτων που έλαβε το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο ίδρυμα (την προνοιακή δομή για χρόνια πάσχοντες) που λειτουργεί στην πόλη μας, βρέθηκαν 13 θετικά δείγματα σε τροφίμους και 13 σε εργαζόμενους.
Πλέον, εφόσον η διασπορά στην κοινότητα φαίνεται τείνει να γίνει ιδιαίτερα ανησυχητική, είναι η ώρα της ευθύνης όλων μας.

Συλλογικά αλλά και ατομικά ως πολίτες και επαγγελματίες που ασκούν δραστηριότητα στην πόλη.
Ενημερώνουμε λοιπόν ότι σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στο κάτω μέρος του Κεντρικού Πεζόδρομου των Καλαβρύτων θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ελέγχους και λήψη δειγμάτων με στόχο των έλεγχο της διασποράς του ιού COVID-19.
Καλούνται οι συμπολίτες και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες αλλά και όσοι εργαζόμενοι απασχολούνται σε επιχειρήσεις που δεν βρίσκονται σε αναστολή, να ανταποκριθούν άμεσα.


Η προτροπή είναι ταυτόχρονα και έκκληση προς τους επαγγελματίες σε κάλεσμα συστράτευσης στον κοινό αγώνα απέναντι στην πανδημία τον οποίο με σοβαρότητα και ευθύνη δίνουμε εδώ και δέκα μήνες.
 

Καλούνται επίσης οι συμπολίτες να συμβάλλουν στον ιχνηλάτηση επαφών που ξεκινά ο ΕΟΔΥ η οποία, μαζί με τους μαζικούς ελέγχους, είναι -αυτή την κρίσιμη ώρα- τα μεγαλύτερα όπλα που έχουμε απέναντι στον ύπουλο και αόρατο εχθρό.     

 

"Γέμισε" το Καλλιμανοπούλειο με κορονοϊό - Εντοπίστηκαν 24 κρούσματα - Εκτακτη σύσκεψη - ΝΕΟΤΕΡΑ

 

Διαβάστε επίσης